Blog's purpose:

Για να το παίζουμε έξυπνοι...

Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Πώς να γίνεις Άνθρωπος με 3000€


Όταν λέμε άνθρωπος εννοούμε με μια μάπα και σώμα της προκοπής, με γκαρνταρόμπα, με σπίτι κυριλέ, με το ωραίο σου το αυτοκίνητο, αξεσουάρ ΑΑΑ και τη μακροζωία στην τσέπη λόγω καλής διατροφής και άσκησης.

Όλα αυτά και ακόμα παραπάνω είναι εφικτά και εύκολα άμα έχεις λίγα φράγκα, τηλεόραση, τηλέφωνο και αϋπνίες. Γιατί θα κάτσεις και θα δεις τηλεόραση την άκυρη ώρα και θα δεις μπροστά σου το καταπληκτικό τρυπάνι με τους δυο βιδολόγους παρακαλώ. Δεν θα το πάρεις; Θα το πάρεις.

Μετά είναι το άλλο το πριονάκι που κόβει τα πάντα και τζάμια και γενικά ό,τι σου τη βαρέσει να κόψεις. Αυτά σε συνδυασμό με την σκάλα που αλλάζει 5-6 σχήματα και το ρολό που δε στάζει θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το σπίτι σου τέλειο ακόμα και αν είσαι ζώο και δεν πιάνουν τα χέρια σου ούτε απλό κατσαβίδι. Βάζεις και 2 μπουχάρες σε προσφορά, 4-5 σετ τραπεζομάντιλα, σεντόνια (προλάβετε τελευταία κομμάτια), μαξιλαροθήκες και το μαγικό σκουπάκι και είσαι κοπμπλέ!

Το αυτοκίνητο είναι απλή δουλειά γιατί τον ατμοκαθαριστή θα τον πάρεις και για το σπίτι, δεν είναι πεταμένα λεφτά. Επιπλέον μικρές γρατζουνιές και όλα αυτά θα φύγουν με την ειδική μπογιά που σε προστατεύει άμα πέσει οξύ ή φωτιά στο καπό.

Οκ σπίτι και αυτοκίνητο. Πάμε τώρα σε εσένα τον ίδιο. Που πας ΡΕ με τις μπάκες και τα κρεμασμένα μάγουλα; Εδώ με πολύ λίγα λεφτά έχεις ατελείωτες επιλογές. Γυμνάσου με αυτό που σου σπρώχνει την κοιλιά, το άλλο που το γουστάρει και ο Chuk Norris, το Billy’s bootcamp, το παράλλο που τρέχεις στον αέρα, το μικρό τραμπολίνο και το άλλο-άλλο που το δείχνει ένας σφιχτερμαν με κοτσιδάκι. Εκτός αν δε γουστάρεις κούραση οπότε βάζεις το άλλο-άλλο-άλλο που σου κάνει σπασμούς στους μυς ή εκείνο που είναι με τη ζώνη που ζεσταίνει, ή ακόμα τη μικρή σάουνα, ή ακόμα-ακόμα όλα μαζί τα παραπάνω αφού δεν χρειάζονται πάνω από 2-3 λεπτά το καθένα, μέρα-παρά-μέρα, οπότε σύνολο ούτε μισή ώρα την ημέρα δε βγαίνει.

Τέλειο το σώμα. Βάφεις με το ειδικό πινελάκι τα δόντια σου λευκά, βάζεις και τα αυτοκόλλητα που σου τσιτώνουν τη μούρη, ρίχνεις και το μαλλί από πάνω και είσαι μοντέλο.
Για να διατηρηθείς όμως σε φόρμα πρέπει να τρως και σωστά. Οπότε παίρνεις τον αποχυμωτή και το άλλο που κόβει σε κυβάκια την ντομάτα και το άλλο το μιξεράκι που κόβει και το τσιμέντο και το κάνει σκόνη. Παίρνεις και την τοστιέρα που ψήνει μπριζόλες και λουκάνικα με υγιεινό τρόπο και τον ατμομάγειρα για να κλείσεις ως σέφ. Αν τώρα περισσέψει φαγητό, το βάζεις στα αεροστεγή τάπερ που στοιβάζονται.

Τέλος παίρνεις και ένα δερμάτινο σακάκι με παπούτσι ασορτί, γυαλιά ηλίου με design NASA, σκουλαρίκια και κανένα αμπαζούρ αντίκα για να μη σε λένε και γύφτο.

Αν και με τις μπουχάρες και μόνο το ψιλοσώζεις.

3 σχόλια:

M είπε...

Ξέχασες τη συσκευή με τα ακουστικά που έχει δύο λειτουργίες: α) σε κάνει να ακούς καλύτερα, αν δεν ακούς καλά β) σε κάνει από Μήτσο, κατάσκοπο. Και όλα αυτά ενώ μοιάζει με απλό ραδιόφωνο. Γιατί αφού θα γίνεις κορμάρα με αυτοκινητάρα και σπίτι έξτρα σούπερ ντούπερ γουάου θα προξενήσεις ζήλια στους γείτονές σου οπότε καλύτερα να ξέρεις τι λένε πίσω από την πλάτη σου.

Limencut είπε...

Ναι. Είναι κάνα-δυο που τα ξέχασα. Είναι και το αλησμόνητο χειροκίνητο μίξερ, το πιστόλι με την χρωματιστή κόλα που κάνει τέλεια σχέδια στα ρούχα και ο φανταστικού χρώματος (μαύρος) φουσκωτός καναπές που γίνεται κρεβάτι και ξαπλώστρα και αντέχει άμα τύχει να βρεθείς ανάμεσα σε 2 νταλίκες.
Πάντως πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει έχει το αγαπημένο του. :)

M είπε...

Α, βέβαια. Το προσωπικό μου μπεστ ήταν τα θρυλικά μαχαίρια σαμουράι. Κυκλοφορούσε και ανταγωνιστική σειρά, εάν ενθυμούμαι καλώς, τα σχεδόν εξίσου θρυλικά σογκούν.