Blog's purpose:

Για να το παίζουμε έξυπνοι...

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Πουλάω STARηλίκι


Προτιμώ να μη βλέπω τηλεόραση μεταξύ 8 και 9 το βράδυ. Mε κουράζουν πολύ οι ειδήσεις και βαριέμαι. Όποτε όμως βλέπω, κάνω αέναο ζάπινγκ και βλέπω λίγο απ’ όλα. Το φυσικό επακόλουθο είναι να πέφτω και στις ειδήσεις του STAR. Όταν δείχνει ελεφαντάκια και αρκουδάκια ΟΚ, πάει καλά. Όταν το σοβαρεύουν, έτσι και έτσι. Αλλά όταν πετυχαίνω θέματα «κράξιμο» τρελαίνομαι.

Πάει δηλαδή ο/η εξυπνάκιας που το παίζει δημοσιογράφος και κάνει ένα πράγμα σα συνέντευξη στον Χ και μετά βγαίνει, τον κοροϊδεύει και τον ειρωνεύεται. Κοροϊδεύει το τι είπε, πώς το είπε, το πώς ντύνεται, γιατί πήγε κάπου και ποιοι ήταν μαζί του κλπ. Βάζουν και γελοίες μουσικούλες και έτοιμο το γλυκό. Για την ακρίβεια το γλυκό δένει όταν οι φοβεροί αυτοί τύποι που θέλουν να θεωρούνται δημοσιογράφοι βγαίνουν on-camera, ενώ πίσω τους παίζουν τα ίδια και τα ίδια πλάνα.

Κάτσε ρε φίλε, εσύ που γίνεσαι καραγκιόζης του prime time, που κάνεις θέματα του κώλου και δε σε ξέρει η μάνα σου, πού τα έμαθες όλα και ήρθες για να κρίνεις κιόλας; Προφανώς θα έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο εξυπνάδας και από εκεί αντλείς τις φοβερές σου γνώσεις. Ξέρεις και από ενδυματολογία και από τραγούδι και τα πάντα τέλος πάντων. Τι είναι ηθικό και τι ανήθικο, ωραίο ή άσχημο, καλό ή κακό. Το ότι είσαι γελοίος/α που ασχολείσαι με βλακείες, που μιλάς ακριβώς με τον ίδιο στόμφο με τους υπόλοιπους του είδους σου, το ότι είσαι βλακόφατσα, δεν σε πειράζει; Προφανώς όχι αφού βγαίνεις κάθε απόγευμα και πας να κάνεις καριέρα στη βλακεία.

Θα μου πεις σε στέλνουν. Το ξέρω. Αφού πηγαίνεις θα σε στέλνουν. Αλλά άμα δε σου αρέσει, φαντάζομαι ότι με τόσες γνώσεις θα είσαι περιζήτητος παντού. Γιατί δεν αλλάζεις δουλεία;

Τα θέλουν και τα παθαίνουν; Μερικοί. Όχι όλοι. Και εσύ το συντηρείς.

Επίσης θα μου πεις γιατί το βλέπεις αφού δεν σου αρέσει. Δεν το βλέπω. Δεν θυμάμαι να έχω αντέξει να δω όλο το θέμα ποτέ.

Θα μου πεις τι σε νοιάζει λοιπόν. Στην τελική, δε με νοιάζει, αλλά να: Τόσο κράξιμο έχεις ρίξει σε σχετικούς και άσχετους. Να μην τα ακούσεις και εσύ λίγο;

2 σχόλια:

M είπε...

Καλά, έγραψες... Limencut, το λεμόνι που σκοτώνει και σαρώνει!

Limencut είπε...

Αφου είναι για τις Limenόκουπες οι τύποι...